Adventist Muntenia

Info Muntenia - orientati spre Lumina

Email Imprimare PDF
Distribuie acest articol prin e-mail, Messenger sau retelele sociale Facebook / Twitter / LinkedIn!

A apărut primul număr al Info Muntenia, buletinul informativ tipărit al credincioșilor din Muntenia. Acesta poate fi descărcat AICI

Tipărit în 5000 de exemplare, acesta este oferit gratuit și își propune creșterea gradului de informare a credincioșilor din această zonă cu privire la activitățile Bisericii și direcțiile de acțiune ale acesteia.

De asemenea, își propune să faciliteze o mai bună cunoaștere a bisericilor și a credincioșilor din Muntenia prin interviuri cu pastori sau credincioși implicați în diverse proiecte interesante.

Cristian Modan, director Departamentul de Comunicare:

Ca simbol al Munteniei am ales una dintre cele mai interesante plante, Floarea Soarelui. Aceasta este permanent orientată spre soare la fel cum creștinii sunt chemați să îl urmeze pe Dumnezeu: "Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii" - Ioan 8:12 Aceasta caracteristică ne-a oferit și sloganul acestui nou instrument de comunicare "orientați spre Lumina"

De asemenea, Floarea Soarelui mai are câteva caracteristici interesante: petalele florii sunt de un galben aprins asemănător razelor soarelui, discul acesteia fiind vizibil de departe, la fel cum creștinii ar trebui să fie în lumea în care trăiesc.

Totdodată galbenul este o culoare primară, reprezentând astfel și dorința noastră de a rămâne consecvenți principiilor biblice. De asemenea, este culoarea care indeamnă și facilitează comunicarea dublată de calitatea de a fi cea mai veselă culoare. Aceste lucruri reflectă o altă caracteristică a credincioșilor din Muntenia: pofta de viață!

Toate aceste caracteristici exterioare împletite cu roadele extrem de bogate pe care această floare le oferă ne fac să ne dorim să fim și noi o floare peste care zi de zi să răsară Soarele Neprihănirii - Maleahi 4, 2

----- Info Muntenia ----- scrie acum despre tine!

Ai o știre despre actiuni, evenimente sau initiative desfasurate de catre credinciosii din Muntenia?
Trimite-o acum la
InfoMuntenia@adventist.ro
You are here: Acasa Stiri Info Muntenia Info Muntenia nr. 01 / Februarie 2010 Info Muntenia - orientati spre Lumina

Info Adventist