Organizare

Organizare

Asociatia Pastorala

Asociaţia Pastorală îşi propune prin activităţile ei să îi ajute pe pastori în dezvoltarea personală, consiliere şi sfătuire, îi conduce la o relaţie vie cu Dumnezeu şi la un simţământ mai puternic al valorii de sine, le întăreşte autoritatea în teritoriu şi credinţa în vremuri de conflict şi dispute doctrinale.
Facilitează câştigarea de suflete, hrănirea şi instruirea lor. Promovează în rândul pastorilor proiecte şi metode care ajută la vestirea adevărului mântuitor şi aducerea roadelor în hambarul ceresc.

De asemenea acest departament sprijină şi ajută soţiile de pastori în împlinirea lucrării lor alături de soţii lor şi oferă mijloacele necesare în îndeplinirea rolului lor de colaboratoare în lucrare. Departamentul are în atenţie întreaga familie pastorală pentru a o echipa cu toate mijloacele necesare în vederea unei slujiri eficiente.

Acest departament coordoneaza misiunea pe care o are Biserica Adventista de a vesti tuturor oamenilor Evanghelia vesnica. Ofera instruire si programe specifice pentru ca toti pastorii si membrii Bisericii sa se angajeze activ in misiune. Prin Asociatia Pastorala se ofera asistenta specifica pastorilor, familiilor acestora si conducatorilor locali ai fiecarei biserici.

Daniel Oncea

Născut în anul 1979, pastorul Daniel Oncea este absolvent al Institutului Teologic Adventist din București și al programului de Master în Teologie al Universității Andrews din Statele Unite. În plus, aceste a finalizat și programul de Master în Educație al Universității Montemorelos din Mexic.

Până în prezent, Daniel Oncea a slujit în funcția de Director Administrativ al Liceului Teoretic „Mihai Ionescu” din București, după ce în perioada 2015-2017 a fost Director al Departamentelor Educație și Viața de Familie din cadrul Conferinței Muntenia. În plus, el a slujit ca pastor în județele Brăila și Ilfov și în calitate de capelan al Liceului Teologic Adventist „Ștefan Demetrescu” din București.

Pastorul Daniel Oncea este căsătorit cu Elida, iar împreună au doi băieți: Robert și Cadmiel.

Director departament Asociația Pastorală

Telefon: 0745 927 559

E-mail: danieloncea@adventist.ro


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *