Organizare

Organizare

Publicații

Departamentul Publicaţii este organizat pentru a coordona şi promova evanghelizarea cu literatură în Biserica. Acest departament asistă celelalte departamente ale bisericii în promovarea, vânzarea şi distribuirea sau abonarea la reviste sau altă literatură misionară. Departamentul lucrează împreună cu pastorii şi alte departamente ale Bisericii pentru a plănui modalităţi sistematice pentru includerea membrilor bisericii în împlinirea acestor obiective.

„Sunt multe locuri în care vocea predicatorului nu poate să fie auzită, locuri în care se poate pătrunde doar prin publicaţiile noastre – cărţile, revistele şi broşurile care oferă din plin adevărurile de care au oamenii nevoie.” (Evanghelizarea prin literatură, pag. 4)


Gabriel Kadar

Născut în 1972, la Brașov, pastorul Kadar Gabriel a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală Adventistă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Anterior a slujit ca pastor al mai multor Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea din județele: Cluj, Bistrița, Constanța și Ialomița și ca administrator al Școlii „Wilhelm Moldovan” din Constanța.

Este căsătorit cu Daniela din 1996 și împreună au o fată: Ingrid.

Director Departament

Telefon: 021.3121.905;

E-mail: gabrielkadar (@)adventist.ro


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *