Organizare

Organizare

Președinte

Preşedintele Conferinţei este ales dintre pastorii hirotoniți, cu experienţă şi cu o bună reputaţie acționând, în tot ceea ce face, în consultare cu secretarul si trezorierul, sub mandatul și limitele Comitetului Executiv. El se află în fruntea lucrării Evangheliei lucrând pentru binele spiritual şi pentru încurajarea bisericilor, oferind sfaturi şi lucrând în colaborare cu slujbaşii bisericilor.

De asemenea, acesta este responsabilul principal al tuturor ramurilor de activitate, colaborând în mod direct cu directorii acestora sub îndrumarea generală a Comitetului Conferinţei.


Robert Mandache

Telefon: 021-312.1905; 0742-203.460
E-mail: robertmandache@adventist.ro

Născut în 1977, pastorul Robert Mandache este absolvent al Institutului Teologic Adventist din București și masterand în Comunicare și Relații Publice al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. De asemenea, este absolvent al cursurilor de formator acreditat și de competențe antreprenoriale.

Anterior numirii sale ca Președinte al Conferinței Muntenia, a slujit timp de opt ani, ca director al Departamentelor Copii și Tineret ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Muntenia și mai apoi ca Secretar Executiv, din anul 2017.

Înainte de a fi ales în aceste poziții administrative, Robert Mandache a slujit ca pastor între anii 2000-2005 la Văleni, Dâmbovița, pentru ca ulterior, până în 2009 să păstorească și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Speranța din Târgoviște.

Robert Mandache este căsătorit cu Mirela din 1999 și împreună au doi copii: Albert și Arthur.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *