Organizare

Organizare

Scoala de Sabat si Lucrarea Personala

Ținând cont de provocările actuale, echipa noastră și-a propus formarea unei generații tinere de lideri ai Școlii de Sabat prin:

  • integrarea într-un program de instruire;

  • activitate practică;

  • workshopuri;

  • tabără de aprofundare;

  • certificare după absolvire.

Mai multe informații legate de prima etapă vei primi după înscriere!

Îți dorești o Școală de Sabat mai provocatoare?

Vino la instruirile scoaladesabat2.0!

Dumnezeu are nevoie de tine și de cei din generația ta!

Şcoala de Sabat este principalul sistem de educaţie religioasă a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi are patru scopuri: studiul Scripturii, părtăşia, acţiuni evanghelistice şi intensificarea misiunii mondiale.

Misiunea specifică a Departamentului Şcolii de Sabat este să distribuie studiile biblice ale Şcolii de Sabat pentru toate categoriile de vârstă, să asigure planuri pentru programul Şcolii de Sabat, ţinând cont de contextul cultural, precum şi resurse şi un sistem de instruire pentru instructorii Şcolii de Sabat, şi să stimuleze dărnicia, pentru misiune, în cadrul Şcolii de Sabat.

In ceea ce priveşte Lucrarea Personală, Departamentul asigură resurse şi instruieşte membrii bisericii pentru a‑şi uni eforturile cu pastorii şi slujbaşii, în vederea proclamării finale a Evangheliei mântuirii prin Hristos. Scopul acestui departament este de a înrola fiecare membru în serviciul activ de câştigare de suflete pentru Dumnezeu.


Gabriel Kadar

Născut în 1972, la Brașov, pastorul Kadar Gabriel a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală Adventistă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Anterior a slujit ca pastor al mai multor Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea din județele: Cluj, Bistrița, Constanța și Ialomița și ca administrator al Școlii „Wilhelm Moldovan” din Constanța.

Este căsătorit cu Daniela din 1996 și împreună au o fată: Ingrid.

Director Departament Școala de Sabat şi Lucrarea Personală

Telefon: 021.3121.905;

E-mail: gabrielkadar (@)adventist.ro


Echipa Școlii de Sabat


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *