Organizare

Organizare

Secretar

Secretarul Conferinței, asociat cu președintele, în calitate de administrator, slujește sub conducerea Comitetului Executiv și acționează ca vicepreședinte al acestuia. Acesta păstrează procesele-verbale ale adunărilor generale și ale ședințelor Comitetului Executiv; punând la dispoziție copii ale acestor procese-verbale tuturor membrilor Comitetului Executiv și administratorilor Uniunii de Conferințe. De asemenea, secretarul pune la dispoziție informațiile cerute de către președinte sau de Comitetul Executiv și îndeplinește orice alte îndatoriri care aparțin slujbei sale.


Gabriel Ișvan

Telefon: 0741-063.764
Email: gabrielisvan@adventist.ro

Născut în 1979, la Braşov, pastorul Gabriel Işvan a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală Adventistă la Universitatea București.

De asemenea, a absolvit cursurile de Master în Teologie ale Universității Andrews, S.U.A și cele de Management Educațional și Comunicare Instituțională ale S.N.S.P.A.

Înainte de a fi desemnat Secretar Executiv, Gabriel Ișvan a coordonat Departamentul Relații Oficiale și Libertate Religioasă precum și Departamentul Educație. Anterior, a slujit ca pastor în mai multe Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea din Bucureşti şi Făgăraş.

Este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii: Karina şi Mark.

 


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *