Instituții

Licee

Şcoala Postliceeală Sanitară „Dr. Luca” – Brăila

Calitatea procesului de învăţământ la Şcoala Postliceală Sanitară „Sănătate și Temperanță” din Brăila este asigurată de un corp de profesori de excepţie, format din medici primari, specialişti, farmacişti, profesori de specialitate, instructori de nursing. Un arhitect ştie că, atunci când proiectează cu grijă, construcţia lui va dura secole întregi. Un dascăl ştie că, dacă va pune dragoste şi adevăr în ceea ce face, ceea ce va construi el va dura o veşnicie.

Diplomele, eliberate de Şcoala Postliceală Sanitară Adventistă, acreditată de Ministerul Educației prin Ordinul Ministrului Nr. 6190, sunt recunoscute pe plan naţional şi internaţional. Durata studiilor este de trei ani.

Învățământul postliceal sanitar corespunde nivelului 5 din Cadrul european al calificarilor, unul din cele mai solicitate pe piata europeana a muncii. La terminarea cursurilor, absolvenții primesc Certificate de Competente cu recunoastere in U.E.

Dacă iubeşti oamenii şi doreşti să le vii în ajutor, dacă vrei să te bucuri de avantajele unei atmosfere dominată de valori autentice, dacă vrei să ţi se deschidă noi perspective privind lucrarea misionar medicală, atunci vino la noi! Vino la Şcoala Postliceală Sanitară Adventistă din Brăila ! Aici timpul trece … în favoarea ta!

Pentru informații suplimentare:

Scoala Postliceală Sanitară „Sănătate și Temperanță”
B-dul Independenței nr. 238, Brăila, cod 810124
Telefon/Fax (+40) 239/662.611


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *